luni, 3 mai 2010

Culoarea turcoaz

Turcoazul este o culoare sofisticata la confluenta dintre albastru si verde. In natura ea este specifica pietrei semipretioase al carei nume in poarta dar si . Rosu este o culoare foarte puternica ce sugereaza viata insasi, este .

Turcoaz la amenajari interioare este o alegere indrazneata, fara nicio indoiala. Insa pe cat de frumoasa este culoarea, pe atat de greu e sa o . Turcoazul este o culoare puternica, foarte in voga anul acesta, care poate fi purtata atat in tinutele elegante, cat si in cazul celor mai casual sau . Alaturi de nuanta violet, aceste doua culori sunt cele mai puternice in vindecarea organismului.

Culoarea turcoaz se asorteaza foarte bine si cu portocaliu si cu galben aprins. Asorteaza canapeaua turcoaz draperii maro inchis. Iti recomand sa incerci aceasta combinatie: albastru cu alb si putin verde; dar trebuie sa pui de doua ori mai mult albastru decat alb, iar cu . Pantone, autoritatea globala in domeniul culorilor si standardelor de culoare pentru industria designului interior a prezis ca turcoazul va fi . Turcoaz (Peruzea) - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice.


O componenta foarte importanta in desenele copiilor o reprezinta culoarea. Sa vedem insa ce ne dezvaluie preferinta pentru turcoaz, culoarea turcoaz in . Turcoazul s-a întors, fiind desemnată culoarea anului 2010. Deşi pare o culoare excentrică, mai degrabă potrivită pentru case de vacanţă sau .

Pentru că are atât nuanţe calde, cât şi reci, turcoazul poate fi combinat aproape cu orice altă culoare. Combină turcoazul cu alte culori, cum ar fi . Albastru turcoaz, #25FDE 3 25 23 8 174°, ,. Turcoazul este o culoare vie, care, conform terapiei prin culori, induce calm. Acest lucru il face o alegere buna pentru dormitor.


Turcoazul adaugă o emoţie plăcută alături de culorile neutre şi maronii, vine în completarea roşului şi a rozului, creează o ţinută maritimă . Oamenii avand turcoazul drept culoare dominanta in aura sunt buni.