miercuri, 26 mai 2010

Culori zugravit bucatarie

Combinatia de culori este la moda in ziua de azi, deci puteti foarte usor sa va zugraviti dormitorul folosind nu doar o culoare, ci doua. Ideea de camere zugravite in doua culori este o solutie veche care.


Care sunt cele mai potrivite combinatii de culori pentru amenajarile interioare, Care sunt cele mai frumoase culori pentru pereti, Care sunt cele mai interesante.

Iti oferim cateva modele de amenajari ce speram sa te inspire in alegerea. Eu recomand sa fiti atenti cand combinati doua culori pt peretii unei camere. Daca dai wallpaper, vei gasi pe net o multime de modele de tapete, . Realizam servicii de amenajari interioare, .

Culorile anului 20in amenajarile interioare. Imi place sa vopsesc singura peretii asa ca imi pot permite sa schimb culorile . Se pot folosi si culori mai puternice pentru dormitor dar trebuie alese. In camera copilului portocaliul este ideal pentru zugravirea peretilor pentru.


In camera copilului sunt doua paturi identice, dar noi avem un singur copil. Folosind patru culori alese în câte doua perechi de complementare.


Un living cu trei pereti zugraviti în gri deschis şi unul verde rece are din start o zona de . Alegerea culorilor se face dupa criteriul . O idee pentru a da o pata de culoare bucatariei ar fi sa alegi o culoare vie si calda pentru pereti.

Un perete zugravit in rosu va aduce caldura oricarei bucatarii. Dacă ești în faza în care te gândești la renovarea casei, cu siguranță paletele de culori pe care le vei vedea aici te vor ajuta. Fiesta paleta cromatica Pantone pentru primavara 2016.


Bucătăria a fost și va rămâne inima casei, unde toată lumea se adună. Culorile acestei încăperi trebuie să fie calde, primitoare și îngăduitoare.


Daca toti peretii bucatariei sunt zugraviti in culori vii sau inchise, efectul s-ar putea sa nu fie placut – o decorare subtila este mai indicata, pentru a nu limita . Dacă ai o cameră prea mică, zugrăveşte-ţi pereţii în culori deschise,.