luni, 31 mai 2010

Spalatorie covoare cluj floresti

Cezar Spalatorie Covoare Floresti, Comuna Florești, Cluj. Oferim servicii profesionale de curatat covoare la cele. Spalatorie covoare in Cluj - Floresti - Cel mai ieftin pret.

Categorie: Spălătorie de covoare; Adresa: Floreşti, Strada Cetatii. Activitatea noastra se desfasoara in Cluj-Napoca,dar si in localitatile din jurul orasului.


Spalare si uscare profesionala a covoarelor. Servicii de transport si spalare covoare cu ajutorul unor detergenti speciali, dar si a unei aparaturi de .

Oferim servicii de spalare si uscare covoare cu ajutorul aparaturii moderne, dar si unor detergenti speciali. Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o echipa profesionala si echipamente. Cluj, ale curatatoriei-spalatoriei ecologice EXPRES CLEANING. Spălătorie covoare profesională în Cluj Napoca cu de experineță. Oferim servicii de calitate, rapiditate și mobilitate.


Floresti oferite de Clean Go doar in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Garantam calitate, performanta si rapiditate. Cu adevarat o spalatorie profesionala de covoare!


Linie automatizata de spalat si curatat covoare!

Spalatoria Iozefini Wash din Floresti ofera servicii de spalare si uscare covoare la. Floresti, judet Cluj Adaugat de pe telefon La 18:2 august 201 Numar . Rezultate pentru Spalatorie Covoare în Floreşti ; părerile clienților, prețuri, date de.


Carpetim -Spalatorie profesionala de covoare Cluj-Napoca Curatenie la . SPALATORIA DE COVOARE CEZAR SRL- cu punctul de lucru din Str. Spalatotorie profesionala de covoare Tip Top cu serviciu gratuit de ridicare si livrare la domiciliu in Cluj-Napoca si comunele limitrofe.


Livrare rapida, in de ore de la ridicarea covoarelor de la domiciliul clientului.