marți, 18 mai 2010

Coltare samobi

Despre noi: Activitatea firmei s-a bazat la început pe producţia de mobilier la comandă, iar în urma diversificării producţiei, firma şi-a extins activitatea prin . Samobi – producator de mobila tapitata din zona Mizil, jud. Pagini similareDescriere Produs: Extrem de functional realizat din lemn masiv de fag , cu lada pentru depozitare intarita si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai .

Showroom in Bucuresti: canapele, coltare, holuri, fotolii. Samobi – producator de mobila tapitata din zona Mizil – Prahova, cu showroom in Bucuresti, – pune . Samobi, fabrica de canapele unde calitatea prinde forma. Va asiguram ca nu vom face nici un compromis in ceea ce priveste calitatea oricarui model de coltare .

Descriere: Dimensiuni: 24x 16x 10mm Extensie: 20X 16mm. Description: canapele bucuresti la comanda samobi serv va ofera o gama variata de canapele extensibile, paturi ideale pentru dormitoare, coltare, coltare de . Coltare România - SC Samobi Serv SRL - coltar preturi, canapea colt pret, coltare ieftine. Samobi Serv Srl, judetul Prahova: Samobi - producator de mobila tapitata din.


Coltar extensibil Edi -Dimensiuni: 28x 23x 9mmExtensia: 14x 19mm. Mobila canapele Bacau, coltar canapea Bacau, preturi canapele . Mobila tapitata Samobi Samobi – producator de mobila tapitata din zona.


Am un coltar extensibil Koblentz sau Koblenz, nu mai stiu exact, din 1997. A fost bun, frumos si confortabil dar e uzat si caut coltar sau canapea .