miercuri, 26 mai 2010

Strana cantareti pret

Aceste preturi sunt informative si pot suferi modificari in functie de preferintele clientului. Mobilier bisericesc de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.


Hristos a Inviat care sunt preturile pe care le practicati,la metru patrat sau la bucata,etc.

Strani din lemn masiv , lucrate la semirotund pe comanda , lacuite natur. STRANA CANTARETI SCULPTATA IN LEMN MASIV DE STEJAR sculptura este. Inaltime m lemn masiv de tei, postament inclus in pret.

Mobilier Bisericesc - Echipa profesionista cu experienta de peste ani in mobilier sculptat manual. Oferta pret: Catapeteama, Strana, Iconostas, Tetrapod. Strana cantareti din aliaj metalic patinat cu bronz.


Pret: Pentru a obtine cel mai bun pret de pe piata, sunati acum la . Strana cantareti - 19Lei In Stoc, Obiecte Bisericesti, Piese mobilier bisericesc. Detalii livrare; Despre pret; Oferta de schimb; Detalii produs; Alte subiecte . Strana cantareti sculptata in lemn masiv de stejar - Strana cantareti sculptata in lemn masiv de stejar sculptura este.


Strana cantareti sculptata in lemn masiv de stejar.

Strane biserica de la Sc Orthodox Art Srl. Strana Cantareti - Rotativa,strana,mobilier la comanda strana,mobilier la comanda ara mobilier arad.


Iconostas sculptat din lemn de paltin: Mobilier Bisericesc, Strane, Tron Arhieresc, Tron Maica Domnului Tetrapo Strane Cantareti, la BOR Ara Gai, Jud:Arad. Pentru iluminatul interior al bisericii, s-au achiziţionat aplice, un lampadar pentru strana cântăreţilor şi două sfeşnice din bronz, preţul total fiind de 89lei.


Preturile sunt informative si pot suferi modificari in functie de preferintele fiecarui client. Strana cantareti: incepand de la 22lei.