vineri, 7 mai 2010

Pizza la microunde

Adauga pe blatul semipreparat sau pe o felie de paine ingredientele tale preferate pentru pizza. Introdu preparatul la microunde pana cand este gata.


Reteta Pizza la Microunde din categoria Preparate microunde.

Retete culinare : Pizza la microunde, Reteta postata de alice_frumi in categoria Pizza. Rețetă Felul principal : Pizza cu blat de paine, la cuptorul cu microunde de Vicky81.


Top retete pizza la microunde ~ Pizza la Microunde, PIZZA, Pizza pirat, Pizza alsaciana, pizza la minut. Noptile trecute fiul meu nu avea somn si pe la noaptea ma bazaia ca are pofta de pizza.

Dupa o plimbare lunga pe o vreme frumoasa, o pizza rapida este binevenita. Pizza rapida la microunde se serveste alaturi de un pahar cu bere rece.


PIZZA PENTRU PUTUROSI - Retete in imaginiDec 2006Retete speciale pentru MICROUNDE - Reteta ta preferataAug 2002Mai multe rezultate de la forum. Vlad AlexandruPizza usor de facut la cuptor cu microunde. Te-ar mai putea interesa: pizza, cartofi prajiti microunde, microunde, pizza rancho, aluat fraged pentru pizza, peste la microunde, aluat de pizza, timp coacere .