joi, 27 mai 2010

Autorizatie constructie mansarda

Browsing articles tagged with autorizatie de construire. Urmeaza apoi intocmirea unui proiect de autorizare pentru a mansarda locuinta. Vecinul si-a cumparat o casa, pe deasupra caruia si-a dorit sa .

Subiect: Autorizatie constructie - amenajare mansarda in pod existent. Buna ziua, problema mea consta intr-un certificat de urbanism pentru . Obtinere autorizatie constructie mansarda bloc Pagina 1. Mar 2013Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in.

Oct 2010mansardare casa fara autorizatie de construire Pagina 1. Iul 2010Este necesar acordul vecinilor pentru constructia unei. Intrarea în legalitate (3) În situatia în care constructia realizata fara autorizatie de construire întruneste conditiile urbanistice de integrare . Va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru amenajare pod , mansarda , dar.


Pagini similareACTE NECESARE CONSTRUCTIE MANSARDA,ETAPE CONSTRUCTIE CASA. Exista o lege care face diferenta intre mansarda si pod mansardabil?


Daca autorizatia de constructie a fost pentru casa cu pod si v-au . Autorizatia de construire (AC) constituie actul de autoritate al administratiei publice locale pe baza caruia se asigura aplicarea masurilor prevazute de lege, . Executia unei mansarde este mai rapida decat in cazul constructiei unei.