miercuri, 12 mai 2010

Ramane apa in cuva

Verificati daca in masina ramane apa si dupa spalare (nu se scurge toata din cuva), iar daca asa este, puneti masina sa spele o tura fara haine, . Daca nu evacueaza apa si asta e problema situatia nu e atat de negra pe cat pare,. Eu am scos filtrul de scame insa apa ramane in cuva, nu curge?

Termina programul, iar cand deschid capacul gasesc apa in ea. Astfel, puteti verifica daca ramane apa in cuva masinii de spalat si dupa spalare, iar daca veti gasi apa este recomandat sa programati masina sa spele fara . Daca masina de spalat nu evacueaza apa, este posibil ca pompa de evacuare sa.


Masina de spalat whirlpool Defectul reclamat rulmentul si semeringul cuva este.

Acolo unde se conecteaza furtunul de alimentare cu apa la masina de spalat,. Condesator motor, Furtun evacuare, Racord cuva-pompa, Filtru de . E normal sa ramana putin detergent in interiorul masinii si daca ii dai. Pt ca daca nu scoate toata apa din cuva poate sa mai ramana apa cu . Maşina de spălat rufe nu se alimentează cu ap㨠Verificaţi dacă aţi.


Raman dupa uscare cu pete si cand sunt scoase din masina sunt usor cleioase. Unele modele au acest filtru in interiorul cuvei, insa inainte de a face. Dupa ce a curs toata apa, incearca sa scoti surplusul de scame din filtru. Acest lucru este extrem de neplacut deoarece hainele raman murdare, . Miele Siemens si alte marci germane care au cuva si tamburul.


Stie cineva de ce imi ramane apa in compartimentul de balsam . Avand rufele fiind pline de apa si neasezate circular in cuva, masina. Sa presupunem ca se opreste apa, valva ramane pe deschis, oprim . Daca masina de spalat nu evacueaza apa (nu stoarce):.


Este posibil să rămână o cantitate mică de apă în dozator. Buna, intrebare pentru cei care ati achizitionat masina asta de vase: la final va ramane apa in cuva?