luni, 17 mai 2010

Cabane valea avrigului revelion

Situata pe Valea Avrigului, intr-o zona de o frumusete deosebita, Cabana. Unitate indisponibilă de Crăciun și Revelion. Situata pe Valea Avrigului, intr-o zona de o frumusete deosebita, Cabana Serena va ofera cazare intr-un cadru rustic, in 3 .

Valea Avrigului, recenzii13afișări. Oferta Revelion 20(actualizată acum zile):. Cazare Pensiuni Avrig - Pensiuni Avrig cu tarife, fotografii, numere de telefon, adrese și coordonate GPS. Situata pe Valea Avrigului, intr-o zona de o frumusete deosebita, Cabana Serena va ofera cazare intr-un .

Cazare Avrig - cazare de calitate: alege pentru pensiunea pentru revelion din. Pensiunea Bio Haus este situata pe Valea Hartibaciului intr-o superba zona de . Pensiuni Avrig - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Avrig. Pensiunea Bio Haus este situata pe Valea Hartibaciului intr-o superba zona de dealuri si paduri.


Descriere: inchiriez cabana de craciun si de revelion,pe valea avrigului,linga riu. Cabanele sunt situate pe Valea Avrigului, la aproximativ de km de orasul Sibiu.