luni, 10 mai 2010

Bazin apa cu robinet

Bazin apa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Rezervor zincat cu robinet pentru apa cu o capacitate de litri, materialul din care este confectiont are avantajul unei rezistente sporite la agentii corozivi.


Exista si varianta cu dop care poate fii inlocuit cu robinet.

Adaptor reductie flansa robinet butoi bazin rezervor ibc 10litri. Rezervor apa 10L boxpalet metalic,curat,robinet si capac,europalet. Canistra din plastic cu robinet pentru apa, litri.


Suport pentru canistra , rezervor apa de litri, ( cod rezervor apa 85).

Rezervor pentru apa, cu robinet, suport metalic si lacat pentru a impiedica caderea . Rezervor Apa cu Robinet , Capacitate 20L. Echipat cu robinet pentru controlarea debitului de apa.


Rezervor Apa cu Robinet , Capacitate 10L. Buna ziua pentru mai multe informatii va rog sa apelati la unul dintre agentii nostri de vanzari : 0372. Preturi si oferta de produse din gama rezervor apa cu robinet din toate magazinele online din Romania.


Fier calcat si Aburi faciali, functii intr-un singur aparat! S60x+ robinet amenajare direct din Ø25mm logare pe supapa de rezervor IBC de 10litri.

Se poate conecta un furtun la rezervorul și apă direct din rezervor. Posibilitatea de a fixa o GARDENA rapid stil de cuplare direct pe robinet pentru conectarea unui furtun pentru rezervor și apă direct din rezervor. Motorhome srl, accesorii pentru camping si rulote, baterii apa, dusuri, rezervoare, busoane,. Rezervoare stocare apa de diverse capacitati din polipropilena cu o rezistenta remarcabila in timp.


Sunt rezistente la coroziune si nu modifica calitatile . Am pe rulota un bazin din acela mobil de 25ltr pe care l-am facut. Pompa va alimenta robinetul de apa calda de la bucatarie si dusul exterior.