miercuri, 5 mai 2010

Mucus in scaun cauze

Alte cauze ale eliminării mucusului în exces sunt fisurile anale,. Eliminarea mucusului prin scaun nu este o problemă în sine şi nici nu . Scaunele (materiile fecale) cu mucus: cauze, explorari.

La originea mucusului în scaun stau, de cele mai multe ori, procesele inflamatorii ale sistemului digestiv. Ilinca de ieri are scaunele cu mucus si foarte dese dar nu moi , am dus. Cauzele pot fi multiple dar cel mai frecvent se datoreaza parazitilor .

Această situaţie nu este similar cu o diaree ocazională, cauzată de un microb, . Dacă culoarea sau consistența scaunului este schimbată o perioadă mai. Materialul fecal de culoare verde și cauzele acestuia.


Constituie un caz mai dificil fenomenul când mucusul din materialul fecal este asociat de . Remedii pentru scaune cu mucus - GeneralitatiSindromul de colon sau intestin iritabil este o conditie inconfortabila, ale carei simptome sunt: diareea, . Scaun cu mucus si sange - Comunitatea SfatulMedicului. Mucus in fecale - GeneralitatiIncontinenta fecala este considerata ca fiind una din cele. Cauze Factorii care singuri sau in asociere, pot duce la aparitia bolii . Mucusul este produs în celulele epiteliale intestinale umane necesare pentru trecerea normală a scaun prin intestine, scoateți-l din continutul intestinal și .