luni, 10 mai 2010

Gardulet plastic dedeman

Panou lemn pentru gard 1x 1x cm, ochi nuc. Set stropitoare cu unelte pentru nisip Alma din plastic. Set cuburi de constructie de piese din plastic.

Gard ornamental Arcoplax din sarma zincata si plasticata verde 0. Plasa de gard zincata si sudata Grunman 0. Mic sau mare, din plastic sau ceramica, la Dedeman vei gasi cate un ghiveci pentru fiecare floare din casa ta. Masa din plastic Mito alba, x x cm. Masa rotunda din plastic, verde, cm diametru. Masa din plastic dreptunghiulara, 120x70x6cm, verde.


Etichete din plastic pentru plante 160xmm. Plasa protectie plante, plastic, verde 1xm. Suport extensibil din plastic pentru plante 5xm verde. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria SPRAY VOPSEA. Preturi pentru SPRAY VOPSEA de la 1lei.


Gard Europlast 6Mx10M(2X100X50) la cel mai bun pret acum la Dedeman. PVC de mare aderenta, astfel formandu-se un sistem .

Panou gard din cornier ambutisat si teava rectangulara Classic 2000x12mm. Panou gard cu elemente din fier forjat Flora 2000x16mm. Sipca gard WPC 70X10X40W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ELEMENTE DE GARD WPC. Placa podea din PVC cu drenaj pentru exterior 40xcm maro. Uluca celulara gard maro roscat 102X20X4000mm. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PAVILIOANE.


Preturi pentru PAVILIOANE de la 8lei. Set de jucarii cu stropitoare pentru nisip Alma din plastic. Scaun din plastic pentru copii cu model Princess. Profil terminal imbinare lambriu PVC mahon metri.


Profil colt imbinare lambriu PVC stejar metri. Profil H imbinare lambriu PVC, ONG alb metri. Scaun din material plastic verde 57x54xcm. Scaun de plastic Cati maro, x x cm. Scaun plastic verde cu imitatie lemn, 60x60xcm.


Preturi pentru STALPI GARD de la lei. Stalp dreptunghiular zincat pentru gard H-17mm.