miercuri, 12 mai 2010

Sticla perfecta

In ultimii ani, sticla securizata a cucerit tot mai mult teren, devenind unul dintre cele mai cautate finisaje decorative pentru amenajarea locuintei. Sticla pentru amenajari interioare - un accesoriu perfect!


Glass Work va ofera o gama variata de produse din sticla si servicii adiacente.

Sticla securizata este o sticla tratata termic, cu multiple intrebuintari - de la fatadele cladirilor, pana la usi interioare din sticla, balustrade, pereti despartitori si . Cu o experienta solida in prelucrarea si montajul sticlei, compania noastra beneficiaza de un personal calificat, asigurand astfel calitate, confort si eleganta, . Utilizarea sticlei colorate pentru placare, este o alternativă care aduce un plus de stil si personalitate unei locuinte! Sticla colorată ne dă posibilitatea să creem .

Clasice sau culisante, ușile de sticlă vă transformă locuința. Pentru spațiul locuinței, combinarea sticlei cu alte materiale este o opțiune des utilizată.


Juriul nu a putut vota în unanimitate premiul acesta fiind reportat la premiul al 2-lea. Juriul a analizat 3de lucrări ţinând cont de .