joi, 27 mai 2010

Facultatea de muzica iasi

Afişează informaţii despre cadrele aflate la conducere, structura academică, resurse educaţionale şi procesul de admitere. Admitere Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice Universitatea de Arte 'George Enescu 'din Iasi - date admitere, calendar, rezultate . Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov își propune să promoveze un sistem educațional bazat pe încurajarea excelenței în .

Pentru ambele departamente ale Facultăţii de Arte, Departamentul de Muzică şi Departamentul de Arte Vizuale, admiterea se desfăşoară după următorul . Admitere Universitatea de Arte George Enescu. Specializari Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice din Iași.


Facultatea de Arte Vizuale si Design din Iasi, Iasi, Romania.

Fotografia postată de Facultatea de Arte Vizuale si Design din Iasi. Arte George Enescu Iasi a distribuit evenimentul creat de Festivalul Muzicii Romanesti . Facultatea de Arta Teatrala - Numar de locuri - fara taxa Specializarea.


Universitatea de Arte George Enescu din Iasi incepe admiterea la. Arte - Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice, . La Muzică religioasă sunt locuri la buget şi la taxă,.


La Facultatea de Arte Plastice avem 1de locuri la buget şi 1la taxă.