joi, 6 mai 2010

Trimmer tuns iarba dedeman

Trimer gazon 2W cu sistem de alimentare semiautomat. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Trimmere. Trimmer cu motor in timpi pe benzina ce furnizeaza o putere de 0.

Motounealta multifunctionala MFofera posibilitatea de a taia iarba si gazonul, de a . Trimer Skil prevazut cu motor foarte puternic de 10W pentru toate aplicaţiile de tuns gazon. Designul exclusiv Skil „Easy storage“ al manerului, este conceput . Trimmer electric Grunman 3W la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Trimmerul electric de tuns iarba Bosch ART 23SL asigura o lungime optima a firului cu sistemul sau de alimentare semiautomata (Semi-Auto Feed), care . Trimmerul electric Grunman are un motor electric cu puterea de 8W si viteza de taiere de 70rotatii. Trimmer electric Grunman 2W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Masina de tuns iarba electrica Grunman 1000W LM-PT103. Acolo unde o masina de tuns gazonul nu are acces, lasati un trimmer sa faca treaba.


Trimmer electric recomandat utilizatorilor casnici, cu motor puternic de 700W și. HECHT 14se folseste pentru cositul de iarba in locuri greu.


Anul trecut mi-am luat o coasă electrică pentru iarba din curte.

Pret unelte de gradina: Motocoasa, Trimer Grunman, Masina de tuns gazon, valabil in perioada 21. Cumpara Masini de tuns iarba de la eMAG la preturi avantajoase. Catalog Dedeman Oferte si Surprize de Paste in perioada 02-29. Siena 1lei; masina tuns gazon + trimmer 2lei.


Trimer electric pentru tuns gazon 3W Raider Power Tools RD-GT- . Cele mai bune oferte din catalogul Dedeman din Ploiesti: descopera toate produsele la reducere, oferta Dedeman si ofertele speciale. Trimmer electric Wolf Garten CAMPUS 2RT.


Trimmer electric Ikra Mogatec RT 21A- Easy Trim.