miercuri, 5 mai 2010

Aparat pentru decorat lumanari

Aparatul este unealta perfecta pentru tehnica decoupage-ului pe lumanare. Cu unul dintre cele trei accesorii din pachet, la cal hartia de orez sau servetelul se . Setul contine lumanari,aparatul de decorat,capete,servetele si stand.

Decoupage tutorial for decorating candles. Asa dar ultima achizitie a fost aparatul de decorat lumanari. Aparat folosit pentru decorarea lumanarilor.


Preturi si oferta de produse din gama aparat decorat lumanari din toate magazinele online din Romania.

Lumanari decorative elefantei, Lumanari parfumate . Aparatul este folosit pentru decorarea lumanarilor. Kitul contine: varfuri interschimbabile;lumanari parafina pentru decorare;servetele;stand pentru sprijinul . Articole de bază decorare; Accesorii hobby; Adezivi, lacuri, verniuri; Aparate și unelte hobby. Idei creative: Aranjamente cu lumanari (56). Mașina pentru turnarea lumânărilor permite producerea relativ eficientă de.


Aparatul,în funcție de tipul de lumânare și de produsul dorit,este echipat cu unul sau. Este una dintre cele mai simple metode de decorare a lumânărilor,prin . Prima pagina Jucarii copii Jucarii Creative Aparat decorat lumanari .