joi, 20 mai 2010

Rummy pe tabla

Obiectivul jocului este de a aduna piese pe tabla care sa formeze grupuri valide (suite si formatii). Dupa ce au fost amestecate si intoarse cu fata in jos, piesele . Socializeaza cu alti jucatori de Remi online, biliar poker, septica, 3-5- remy, canasta, table, sah, remi pe tabla, remi etalat, toate jocurile online si gratuite.

Ro - Rummy pe Tabla online - Rummy pe Tabla este cea mai veche versiune de Rummy, versiunea. Regulile acestui joc sunt identice cu regulile de la Rummy Romanesc, cu exceptia faptului ca, asa cum sugereaza si denumirea jocului, se joaca doar pe tabla.


Joaca Rummy pe tabla gratuit pe doizece cu prietenii tai. Participa la turnee si fi tu cel care castiga.

Acesta este un joc online de remi pe tabla. Poti sa iti anunti prietenii si sa ii inviti la o partida de remi. Regulament pentru jocul de masa Remy (Rummy). Cel ce are pe tabla inca de la impartirea pieselor atu-ul poate anunta iar la finalul jocului . Am creat un scurt video ca sa intelegi cat de usor este sa joci Remi pe Tabla.


Fiecare dintre jucatori isi ia cate o tabla de joc. Piesele se amesteca cu fata in jos pe masa, iar apoi se construieste un zid format din gramezi de cate piese. Jocul de remi pe tabla consta in crearea de formatii pe tabla de joc, fara a le etala.


Jucatorul care a optat pentru acest tip de joc nu poa.

Aceste carti de pe tabla trebuie lipite, nu se mai poate face formatie cu ele. Acelasi regulament l-am gasit si in cutia de rummy deci mie mi se . This rummy game contains 1tiles: 1number tiles and two Joly tiles. The number tiles are divided into four colors: re yellow, blue and black. Daca pe tabla de remi au ramas trei piese atunci jucatorul nu poate sa.


Fie ca-i zici Remi, Remy sau Rummy, sau fie ca vrei sa-l joci online . Regulament Rummy - remi - Joc document online, dezbatere in articol scris. Rummy, Remi sau Rummikub este un joc cu piese inventat in Israel, in jurul. Piesele de joc sunt aranjate pe tabla in asa fel incat sa se obtina .