miercuri, 26 mai 2010

Sistem prindere tablouri fara cuie

Ideea este că astfel de sisteme le cumperi ca să poți să agăța de ele tablouri fără să mai. Sisteme de prindere foarte rezistente, se pretează agăţarii lucrărilor de artă foarte.


Cum sa fixez fotografii pe perete fara gauri?

Imagini pentru sistem prindere tablouri fara cuieRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Majoritatea acestora au un sistem de prindere in partea metalica si pot fi, astfel, agatate pe perete. Fotografiile sau posterele vor fi prinse in .

La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria SISTEME DE FIXARE SI PRINDERE. Preturi pentru SISTEME DE FIXARE SI PRINDERE . Cand vrei sa prinzi sau sa fixezi un obiect in casa, cel mai simplu si mai sigur mod este sa folosesti cuie. Sisteme inteligente de prindere si fixare fara cuie.


Dar ma gandesc ca anumite tablouri (in special cele de arta clasica, cu rama mare si grele) . Carlige pentru agatat tablouri pe perete. Setul contine mai multe forme de carlige din alama cu cuie incluse, in total carlige.