vineri, 7 mai 2010

Trusa bercuit yato

Seturi pentru Bercuit si Mansonarea Tevilor . Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Trusa pentru bercuit tevi de frana - 014C. Trusa bercuit conducte tevi de frana KB09065 . Trusa bercuit - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Trse de berluit si largit manuale, automate sau cu excentric pentru tevi de cupru frigorifice cu diametre in inch (toli) sau metric. Lincos KA-7093K Dispozitiv de bercuit țevi Dispozitiv de bercuit țevi,.


Dispozitiv pentru montaj arc saboti frana 2mm, Yato YT-0686. Aparat pentru bercuit conducte frana, BGS 360. Trusa montare segmenti pe piston COD: GBS20608.


Trusa pentru bercuit tevi de frana Cod: 014C. Aer Conditionat - Conducte Combustibil - Conducte de Aer 22. Importam si distribuim scule si unelte YATO la cele mai bune preturi.


Vand presa manuala de latit tevi(bercuit) Yato noua 7piese. Trusa bituri pentru buson ulei yato Acum o săptămână Preţ1ron.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria SETURI SI TRUSE CU SCULE.

Preturi pentru SETURI SI TRUSE CU SCULE de la lei. Trusa cu presa si adaptoare pentru rulmenti in fuzete si butuci TOOLHUB. Clema pentu tabla cu strangere automata de tip C Yato. YATO Trusa de chei tubulare, biti YT-3881 1buc. Real Parts Olanda Trusa pentru bercuit si taiat conducte frana.


Trusa de scule yato de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.