miercuri, 12 mai 2010

Flori de piatra la ghiveci

Floarea de piatra (Portulaca grandiflora), este originara din America. Este o planta atat de puternica si rezistenta, incat poate supravietui in conditii de mediu si . Floarea de piatra poate avea flori rosii, roz, galben, portocaliu sau alb.

Floarea de piatra poate fi crescuta si in ghiveci si este foarte potrivita . Aflam mai multe despre aceste flori de piatra in cele ce urmeaza, punctand. Le puteti planta in ghivece sau direct in gradina folosind seminte.


Floarea de piatră sau portulaca grandiflora este originară din.

Dacă alegi să le cultivi în ghivece sau lădițe și să le ții în casă, o poți face . Cel mai potrivit moment pentru a insamanta plante este primavara, mai ales daca va doriti ca ele sa infloreasca inca . Florile de piatra sunt cultivate pentru decorarea spatiilor verzi, a aleilor pietruite sau teraselor. Acestea se pot cultiva si in ghivece folosind un . Semănatul se poate face direct pe locul de cultivare, de îndată ce a trecut pericolul îngheţului sau cu 6-săptămâni mai devreme, în interior, pentru a obţine . Cum se ingrijeste PORTULACA FLOAREA DE PIATRA, ce pamant trebuie pentru portulaca, cum se uda portulaca, in ce ghiveci se tine . Portulaca grandiflora, numita in popor floare de piatra sau portolac isi are.