vineri, 28 mai 2010

Prelungire garantie arctic

Arctic iti ofera acum ani garantie pentru o mare parte din aparatele electrocasnice. Intra pe site si vezi daca produsul achizitionat de tine este inclus in . Ne dorim ca tu sa te bucuri de produsul tau Arctic cat mai mult timp.

De aceea, iti suntem alaturi in orice moment, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie. Prelungirea Campaniei prevazuta de Regulamentul “Aparatele frigorifice Arctic, acum cu ani garantie!


Garantia Plus asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei, cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standar oferita de producatori. Un sfat pentru cei care achiziționează produsul: după achiziție sunați la cei de la Arctic pentru ca o să beneficiați de o prelungire a garanție de de luni .

Pentru activarea garantiei extinse de la Beko, accesati aceasta pagina si completati formularul de inregistrare in termen de de zile de la achizitionare. ProSmart Inverter beneficiaza de ani garantie extinsa pentru motor.


Electrocasnice ingenioase cu extragarantie apartin Arctic S. Garantie la Arctic de ani la care cei de la Flanco ma incanta cu o garantie ALL. Maine imi expira garantia oficiala si intra pe rol prelungirea .