vineri, 28 mai 2010

Cazi de baie marmura

Cuba, cada baie pe suport lemn, cada baie freestanding, cada baie fara masca, cada baie fara panou, cada ovala pe . Cada de baie ovala din compozit marmura Gondola 1x 1cm. Cazi baie din marmura si travertin la cel mai bun pret!

Cada baie pe colt Castelo, 150x1cm, din compozit de marmura, greutate 1kg, cu picioare reglabile, panou frontal separat . Cada baie, din compozit marmura, dreapta, dimensiuni disponibile : 1650x7mm si 18x 8mm, cu picioare metalice reglabile incluse. Chiuvete si cadite travertin au preturi mici la Rocas Decor si la toate showroom-urile noastre din tara. Cazi de baie din travertin si marmura le gasiti la noi la .

Cada baie Lagos, dreapta, 185xcm, din compozit marmura, masiva - 1kg, rezistenta - cm grosime, pe picioare metalice atasate din fabricatie.

Chiuvete din travertin, cadite din travertin si cazi de baie din travertin sub diferite forme si culori. Cea mai buna oferta de pret pentru cazi de baie din marmura!


Placare baie Marmura Antalya Bej si placare cada Marmura Breccia Aurora. Placare baie Marmura Antalya Bej si placare cada Marmura . Grosimea materialului marmura compozit este de 14mm. Cada este prevazuta cu sifon cu preaplin. Producem si comercializam cazi de baie in functie de spatiul disponibil.


Cada de baie compozit marmura Cada de baie cu dimensiunea . Este de asemenea alegerea naturala pentru bucatarii si bai. Modele de cazi pentru baie - cum il alegem pe cel potrivit. Baie placata cu marmura si cada rotunda; Baaie mica moderna amenajata in alb cu cada cu masca . Va punem la dispozitie o gama diversificata de cazi de baie din productie proprie si import. Pagina in care dvs gasiti: cazi de baie simple, cada dreapta, cada pe colt, cada semirotunda, cadita inalta, cadita.


Cada baie ovala compozit marmura in Arad Va punem la dispozitie o gama diversificata de cazi de baie in functie de spatiul disponibil.