vineri, 21 mai 2010

Magazine mobila constanta

Magazin mobila Staer Constanta, bucatarii, dormitoare, canapele, livinguri, coltare, mobila tineret si copii. Mobila la comanda Constanta - mobilier si canapele produse de Kera Furniture, magazin de mobila in Constanta. Komandor te invita in magazinul sau de mobila din Constanta, un magazin de mobila dedicat celor mai exigente gusturi si tendintelor actuale in materie de .

MOBILIER - camera de zi, dormitoare, bucatarii, canapele, diverse. Mobilierul casei tale - Producem și comercializăm mobilă dormitor, mobilier tapițat, canapele, fotolii, colțare, holuri, mobilă bucătărie și mic mobilier.


Afla unde sunt localizate magazinele din judetul Constanta.

Produce o gamă largă de mobilă la comandă şi de serie, pentru bucătărie, birou, dormitor, sufragerie. De asemenea, mobilă hotel sau comerciale. Magazinul se afla in incinta Galeriei Tom- Carrefour , intrarea de langa Media . Avem peste 5produse in categoria Mobila cu preturi de la 12.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! DIN DIRECTIA DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU (CEL AL KAUFLAND), LA CCA M . Iti putem oferi credit direct in magazin.


Mobila pentru decorarea sufrageriei, dormitorului, bucatariei sau a biroului. Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, magazine in .

Oraș : Constanta; Adresă email : magazin. Casa Rusu I Mobila Decoratiuni Mobilă din respect pentru Tine ! Livrarile se fac in Constanta cu auto TAMOS sau Curier.


Vezi mai multe de la Mobila la Comanda in Constanta, conectându-te la Facebook.