marți, 25 mai 2010

Cada de baie mica

La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAZI DE BAIE. Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei.


Pagini similareAlegeti din gama noastra variata de cazi de baie de colt, cazi de colt, cazi pe colt, vana baie colt, pret, preturi, ieftine.

CADA ACRIL MINI (FARA PANOU, FARA SUPORT), L. Peste de modele unice: drepte, pe colț, rotunde. Cazi de baie la comanda , orice dimensiune si nuanta.

Calitatea căzilor din fibră de sticlă este bine cunoscută: greutatea mică, duritatea şi rezistenţa la frecări. Cada de baie CAMPANULA II, datorita formelor sale rotunjite, induce o stare de romantism. LILIA este cea mai mica dintre cazile de baie produse de RAVAK. Cumpara Cazi, cabine dus si accesorii Tip produs Cada de la eMAG la preturi avantajoase. Amenajari interioare mansarda baie mica cu cadita dus zidita avand sifon de pardoseala tip rigola.


Cada de baie dreapta mica 105xGarantie ani Acril antibacterial. Termice - Electrice - Sanitare Sanitare.


Comparati preturile magazinelor online la Cazi baie gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Cada baie din . Cazi de baie simple la reducere si in promotii.

Vezi cada de baie simpla la cel mai bun pret. Atunci cand optati pentru o cada personalizata de mici dimensiuni, puteti solicita o adancime mai mare, care sa compenseze cu lungimea . Un sfat foarte pretios atunci cand aveti o baie mica: folositi colturile. Urmati aceasta simpla regula si veti putea sa puneti in baia voastra o cada . Cea mai mică dintre ele măsoară 1x x cm (lungime, lățime și montezi cada în dormitor (altă soluție dacă n-ai loc de ea în baie :)).


Cazile de baie drepte sau rectangulare reprezintă alegerea clasica pentru baie.