luni, 10 mai 2010

Cafetiera philips

Aflaţi de ce aceste cafetiere cu filtru corespund nevoilor dvs. Comparaţi, citiţi recenzii şi comandaţi online.

Cauţi o cafetieră cu râşniţă sau numai o cafetieră cu filtru? Europa pentru cafea proaspătă, delicioasă. Cumpara Cafetiere Philips de la eMAG la preturi avantajoase.

Cumpara Cafetiere de la eMAG la preturi avantajoase. HD 7520) Producator: Philips Model: HD 75Aromă superioară . Compara preturile la Cafetiere, filtre si rasnite de cafea Philips in sute de magazine.


Cele mai bune oferte si promotii la Cafetiere, filtre si rasnite de cafea Krups, . Cafetiera espresso Philips Senseo Type HD 78pe negru. Alege din oferte pentru cafetiera philips. Cafetiera philips - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Vas termos din otel inoxidabil rezistent care mentine cafeaua calda, functie de oprire automata. Treziti-va in mirosul cafelei multumita cronometrului. Cafetiera de la Philips are un cronometru integrat.


Pur si simplu va pregatiti cafetiera, setati ora si va treziti . Daca ar fi sa descriu in doar cateva cuvinte cafetiera Philips HD75probabil as spune ca este o cafetiera eleganta care isi face treaba cu brio. Specificatii CARACTERISTICI PRINCIPALE Putere (W) 10Capacitate rezervor apa (l) 1. Capacitate cafetiera cesti Plita incalzita Nu FUNCTII Sistem .