luni, 31 mai 2010

Epoca medievala referat

Epoca medievala,referat Statul medieval,Formarea statului medieval Moldova,Statul medieval roman de la E si S de Carpati,Orasul si statul in Evul Mediu . Evul Mediu (epoca mijlocie) a fost perioada dintre antichitate și epoca modernă. Perioada medievală este subdivizată în trei perioade: .

Epoca medievala - Mihai Viteazul deschide in istoria poporului roman o noua epoca, care se va desfasura sub semnul marii lui infaptuiri . Referat Statul medieval, VIATA FEUDALA SI OAMENII, RELIGIA, DECLINUL. De asemenea, ideea separarii bisericii de stat apare in epoca medievala ca . Acest referat descrie Domnitori Romani din Epoca Medievala.

Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. pagini). Biserica a rămas şi în epoca modernă un factor primordial în societatea . Un eveniment important din istoria Europei medievale a fost Războiul de 1de. Referat Istorie - Referat Epoca medievala - Mihai Viteazul deschide in istoria poporului roman o noua epoca, care se va desfasura sub semnul . Cea mai veche atestare in epoca medievala a numelui populatiei romanesti de la sud de Dunare este din anul 976: in Cronica lui Skylitzes este utilizat termenul .