marți, 11 mai 2010

Lavoar travertin pret

Chiuvetele patrate din piatra naturala (lavoarele) sunt potrivite in amenajari elegante, fie pentru proiectul de baie al unei case sau al unui apartament, fie pentru . Chiuvetele si caditele din travertin ofera baii un design discret, elegant si . In functie de cerintele clientilor exista o gama variata de lavoare atat ca forme si prelucrare, cat si. Preturi speciale pentru toata gama de chiuvete din travertin!


Lavoar din Travertin BW 0Light cu un design elegant potrivit bailor dumneavoastra din travertin. Cea mai buna oferta de pret pentru chiuvete din travertin!


Lavoar travertin de la distribuitori, importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.

Descoperiti lavoar piatra la preturi reduse (produse). Lavoare de baie din travertin (piatra naturala) Livrare rapida, preturi promotionale. Transportul travertinului nu a fost inclus in pret, am rezolvat acest aspect cu. Lavoare din travertin si cadite de dus pentru baie.


Set dulap baie + lavoar cu blat de marmura + baterie ( chiuveta baie ). La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria Mobilier si lavoare pentru mobilier. Preturi pentru Mobilier si lavoare pentru mobilier de la .

Chiuveta, Lavoar baie magazine, preturi, oferte. Comparati preturile magazinelor online la Chiuvete, lavoare baie gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai . Oferte din Magazin cu: lavoar travertin, blaturi travertin, lavoar pe blat colorat,. Rock Star Construct va pune la dispozitie o gama variata de modele si nuante de lavoare (chiuvete) din piatra naturala pentru amenajari interioare si exterioare.


PiatraDesign - Acasa - Piatra Naturala - Constanta - produse din travertin,. Preturi promotionale si lichidarii de stoc pentru borduri, rigole si pavele din granit.


Pretul include TVA , pretul nu include cheltuielile de livrare.