luni, 10 mai 2010

Rasini alchidice definitie

Pentru amenajarea interiorului unei case, o vopsea pe baza de rasina alchidica se foloseste pe suprafete pe care a fost aplicata o amorsa. Vopsele din rasina alchidica - Utilizarea de rasini alchidice sintetice pentru vopsele pe baza de ulei a adus mai multe avantaje.


Sinonime (2002); adăugată de siveco; acțiuni.

Nume generic dat unor substanțe lipicioase,. Pentru utilizarea acestor Instructiuni tehnice, urmatoarele termene, definitii si abrevieri vor fi folosite:.


Exemple de rasini: rasinile alchidice, rasinile alchidice. Metode de fabricare a răşinilor alchidice 2. Fabricarea diferitelor tipuri de răşini alchidice 2. Fabricarea răşinilor cu uscare la aer sau în cuptor 2. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru răşină - RĂȘÍNĂ, rășini,.


DURAZIV EMAIL ALCHIDIC LUCIOS este un produs pe bază de răşini alchidice, aditivi şi pigmenţi atent selectionati, având foarte bune proprietăţi de etalare, . Ei fac parte din clasa răşinilor alchidice. Dacă în cursul procesului de condensare se înglobează uleiuri sicative, se obţin răşini alchidice modificate din care se . Email alchidic pentru metal - vopsea lemn zidarie pe baza de rasina alchidica in culori RAL cu rezistenta si luciu in constructii cu aderenta mare.