vineri, 30 aprilie 2010

Domus flex preturi

Producător de saltele, folosind tehnologia utilizată de parteneriul italian omonim. Include date despre produse, reţeaua de distribuţie şi activitate.


Saltele Ortopedice - Categorii saltele produse de DomusFlex.

Dupa Bucuresti, comercializarea saltelelor si a produselor noastre s-a facut in orasele cu un numar mare de populatie. SC DOMUS FLEX SRL cu sediul in Pipera, jud. Opera; subiectul email-ului trebuie sa fie Pentru concurs.


Saltele SuperOrtopedice - Categorii saltele produse de DomusFlex.

Magazin saltele Noapte Buna - distribuitor autorizat Domus Flex București.

Este produsa si distribuita de firma Domus Flex; magazinul din Iasi este. Domus Flex produce o gama variata de saltele. Ale mele sunt de 1600x20pret 12lei si una de 1200x20pret 8lei. Am cateva cunostine care au saltele Domus Flex si sunt foarte . Salteaua Domus Flex este una cu un grad de duritate mai scazut, cu latimea de 1cm, . Noi avem o saltea ortopedică cumpărată de la Domus Flex acum mai bine de doi ani şi încă nu avem . Anunturi saltea domus flex - saltea domus flex. Saltea inclusa Domus Flex SemiOrtopedica California Pret.


Tot Domus Flex voiam sa-ti sugerez,dar a facut-o cineva inainte. Sunt pe categorii,si de aici si diferente de pret. In acest caz pretul saltelei va creste cu.


La cererea clientului acest model de saltea poate avea grosime intre 10-cm.