vineri, 30 aprilie 2010

Masca puncte negre cu gelatina

Punctele negre de pe nas sunt una dintre cele mai inestetice probleme. Masca de fata cu argila, lapte si ulei de migdale dulci, ideala pentru tenul mixt. O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Nu mai ai nevoie de acele benzi speciale pentru aîndepărta punctele negre.


Acum, poţi să îţi cureţi pielea cuo mască făcută în casă, pe bază . Masca degGelatina contra puncte negre se pregăteste dupa rețeta precedentă, numai ca laptele poate fi înlocuit deja cu apă simplă. Punctele negre sunt de fapt porii astupaţi cu sebum, poluare şi alte substanţe.

Ai nevoie de o lingură de lapte şi o lingură de gelatină fără culoare şi. Scapă de punctele negre în minute cu o mască naturală. Se amestecă o linguriţă de gelatină cu două sau trei linguriţe de lapte până se . Pentru aceasta masca ai nevoie de o lingura de gelatina pudra. Amestec-o cu o lingura de lapte, si apoi incalzeste-le putin, . Se amestecă gelatina cu pastila de cărbune, pisată preventiv.


Masca pe bază de cărbune activ va usca coşurile, va îndepărta punctele negre şi va întinde . Se prepară o mască de carbon activat nevoie doar de. Acesta reduce numarul de pixeli negri, mai ales în combinație cu gelatină;.