marți, 27 aprilie 2010

Adeziv bison epoxy universal

Bison Epoxy este un adeziv epoxidic universal, puternic, bicomponent. BISON Epoxy Universal - Adeziv bicomponent. Detalii produs Specificatii Mod de folosire.

Adeziv epoxidic universal, puternic, bicomponent. Rapid;; Transparent;; Foarte puternic;; Universal;; Indicat pentru o gamă . Adeziv epoxidic EPOXY UNIVERSAL Bison, foarte puternic, bicomponent. Lipirea repararea obiectelor din metal, portelan, ceramica, cristal, fildes, perle, pietre .

Adeziv Bison bicomponent de uz universal pe baza de rasini epoxidice. Epoxy Universal este un adeziv bicomponent puternic pentru uz interior si exterior. Indicat in special pentru lipituri puternice si rezistente la apa pentru o mare . Indicat in special pentru lipituri puternice si rezistente la apa pentru o mare varietate de obiecte precum cele din metal, cermica, piatra, plastic. Bison Epoxy UnivErsal BlistEr ml mUlti langUagE - 85234.


Universal strong dual-component epoxy adhesive. Descriere: -Adeziv bicomponent pe baza de mastic, pentru reparatii in conditii de temperatura si coroziune mari.


Specificatii tehnice: -Domeniu de aplicare: . Brico Depot iti ofera ADEZIV EPOXY UNIVERSAL BISON 2X12ML in depozitul din Militari la pretul de 13.

Epoxy Universal Adeziv bicomponent in seringa dubla. Putere superioara de lipire, rezista la temperatura de +grade C. Adeziv bicomponent, transparent, pentru uz interior si exterior. Cumpara Adeziv reparatii si restaurari Bison Epoxy Repair Universal, g online de la eMAG la pret avantajos.


Epoxy Universal adeziv forte xml bl. Ce as putea folosi pe post de adeziv, avand in vedere ca e carbon si. Adeziv-Bison-Epoxy-Universal-24-ml-p1066p. DecoraDesign BISON Epoxy Universal - Adeziv bicomponent - Adeziv epoxidic universal, puternic, bicomponent.


Cod Produs: c862cd2844Categorie: Temad Co Etichete: Scule, TEMAD CO. Bison Epoxi Universal-Adeziv bicomponent.