luni, 19 aprilie 2010

Pictura pe sticla icoane tehnica

Filmul prezintă realizarea icoanei pe sticla cu elevii in scoala, pe mai. Generalitati despre icoanele pe sticla Cuvantul icoana vine din grecescul eikon care. Tehnica picturii pe sticla, cunoscuta conform izvoarelor .

Din vechime, tehnica de lucru la pictura pe sticla este in general unitara, asemanatoare pe intreg teritoriul tarii noastre. Iconarii au folosit feluri de materiale: . Despre pictura pe sticla: TOTUL DESPRE CUM SE PICTEAZA ICOANELE PE STICLA Continut: -SUPORTUL, CULORILE, TEHNICA, MODELUL,SURSE DE . Pictura pe sticlă este o tehnică aparent pretenţioasă.

Totuși, dacă veţi avea curajul să încercaţi, veţi descoperi în ea o mo-. Daca stie cineva tehnica picturii pe sticla,dintre cei ce lucreaza efectiv. Icoana pe sticlă, mai precis icoana pictată pe dosul sticlei, este o categorie a. Această tehnică asigura o rezistență considerabilă și împiedica exfolierea stratului pictural.


Pictura pe sticlă este o tehnică milenară, introdusǎ în Transilvania după anexarea regiunii la Imperiul Habsburgic (1699). Pictura: Adriana Soit Denumire: Icoane pe sticla. Servicii oferite: Proiect; Pictura pe sticla .