joi, 22 aprilie 2010

Dithane m45 fisa tehnica

Dithane M - este cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile. Detalii privind furnizorul fişei cu date de securitate:. Dithane M-este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc .

Ambalare: gr; 2gr; 5gr; 10gr; kg. DITHANE M este fungicid de contact, cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de . Fungicid Dithane M- contine mancozeb. Este un fungicid de contact cu rol de protectie avand un .

Lipsesc: fisa ‎tehnicaFermieri, incepeti tratamentele fitosanitare la pomi fructiferi, vita de vie. CAPTADIN PU - la sută sau DITHANE M - la sută sau. Se vor respecta normele de protecţia muncii şi tehnica securităţii, . Fişa tehnică de securitate, acestea pot fi obŃinute de la cei mai buni.


Caracteristici tehnice ale lucrarii Terenul trebuie sa ramana curat,fara resturi. REACH) şi se vor respecta prescripţiile din fişele cu date de securitate ale.