miercuri, 14 aprilie 2010

Spalatorie covoare floresti cetatii

Cezar Spalatorie Covoare Floresti, Comuna Florești, Cluj. Spalatorie covoare in Cluj - Floresti - Cel mai ieftin pret. Categorie: Spălătorie de covoare; Adresa: Floreşti, Strada Cetatii.

Spalare si uscare profesionala a covoarelor. Oferim servicii de spalare si uscare covoare cu ajutorul aparaturii moderne, dar si unor detergenti speciali.


Servicii de transport si spalare covoare cu ajutorul unor detergenti speciali, dar si a unei aparaturi de . Livrare rapida, in de ore de la ridicarea covoarelor de la domiciliul clientului.

Rezultate pentru Curăţenie în Floreşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu. Grădiniţa Cetatea Fetei cu program prelungit;. Rezultate pentru Echipamente Curatenie în Floreşti ; părerile clienților, prețuri, date de. Cluj, Strada Cetatii4072Floreşti 022336. Cetăţii, comuna Floreşti, Ferma Hala nr.


Spălătorie auto şi de covoare”Titular: SC. RAFA IMPORT EXPORT SRL - Spalatorie-Service auto - Cluj-Napoca.

Cosmetica auto - tapiterie - polish, - Spalat covoare, - Service auto: constatari, lucrari mecanice de la A la Z. Covor de coji de seminte intr-un parc din Floresti - FOTO. Buna ziua, ma numesc Robert si lucrez la negru la o spalatorie auto, isi incepe mesajul bloggerul. Noua institutie de invatamant va fi ridicata in zona ANL din Cartierul Cetatea . Interactive gallery with images from Floresti in Romania.


To get to know more about this place, read the Floresti guide. Proiect de hotărâre privind preluarea in domeniul public al comunei Floresti al.


Traseul va incepe pe strada Cetatii prin spate pe la Metro si Polus va face . Stejarului (zona blocuri ANL – Cetatea Fetei).