luni, 26 aprilie 2010

Balama somiera cu piston

Balama pentru somiera cu latime mai mare de 140cm de 1200N. Se vinde la set : balama stanga-dreapta + pistoane de 1200N. Balama pentru somiera cu latime de pana la 140cm de 750N.

Se vinde la set : balama stanga-dreapta + pistoane de 750N. Mobilier tapitatPaturi TapitateSet Balama cu piston. Setul de balamale cu piston - este utilizat, impreuna cu somierele metalice, . Sunt balamale speciale pentru somiera pat care ajuta impreuna cu pistoanele la ridicarea saltelei pentru a avea acces la lada de sub pat.


Sistemul, format din somiera, set de doua pistoane si set de doua balamale va permite obtinerea unui spatiu de depozitare suplimentar in dormitor, eficient si . Somiera rabatabila (cu piston), confortabila si rezistenta, care iti ofera mai.

Somiera pentru pat dublu, cu doua cadre metalice. Somiera poate fi comandata in versiunea cu picioare metalice sau cu sistem de rabatare (balamale si piston) . O varianta pentru somierele rabatabile o reprezinta somierele rabatabile cu. Cumpara acum Balama somiera si iti facem livrarea direct la santier. Incerc sa fac un pat cu saltea pe somiera cu piston , dimensiunea ar fi . Balama semiaplicata pentru profil aluminiu.


POUFF pentru pliere capac taburet;; balamale pentru ridicare si sustinere somiera usoara, medie sau grea;; balamale cu pistoane sau cu arcuri; . Balamale aruncatoare Duomatic pentru lemn cu amortizare integrata. Singura solutie pentru a putea avea acces usor si elegant dedesubt este cu balamale trapezoidale cu pistoane.


Am imbracat si somiera cu burete deoarece ma . Somiere Metalice pentru pat, sistem de rabatare somiera, pistoane.