miercuri, 7 aprilie 2010

Descarcator de supratensiuni atmosferice

SPD) într-o instalaţie industrială, civilă sau fotovoltaică. Descarcator combinat, descarcator de trasnet si de supratensiune. Utilizare: clădiri cu alimentare prin linii aeriene sau pentru realizarea egalizării de potenţial .

Descarcatoare JT de protectie la supratensiuni atmosferice. Descarcatoare la supratensiune de mare capacitate. Montarea protectiilor supratensiune este o masura de protectie interna. SPD – aceste descarcatoare se monteaza in aval de SPD avand rolul de a limita .

Dispozitive de protecţie la curent de trăsnet şi supratensiune. DINTRE ZILELE CU DESCĂRCĂRI ELECTRICE ATMOSFERICE ªI LOVITURILE DE TRĂSNET.


Pentru o protecţie eficientă la supratensiune, Hager vă oferă soluţii concrete: protecţia în două trepte de putere. Descărcător atmosferic 3P 100kA Tip TN.


Protectie trifazica Impotriva supratensiunilor de origine atmosferice a aparatelor electronice si electrocasnice. Lichidări de stoc - Ultimile bucăți: Cartuș pentru . Este important de stiut ca in privinta supratensiunilor atmosferice operatorii.