miercuri, 7 aprilie 2010

Stalpi gard second hand

Teava 51mm grosime 3mm- foarte buna ptr garstalpi la vie etc. Teava pentru stalpi de gard x sau xsi rotunda 60. Stalpi beton - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Stalpi de beton(spalieri) pentru gard sau vie de la 70m la 40m. Vand STALPI GARD NOI si IMPREJMUIM PARCELE.

Casele din faza intai,dispun de o suprafata de 3mp de teren, sunt dispuse pe parter si etaj, au o suprafata construita de 1mp si o suprafata utila de 1mp . DESCRIEREA PRODUSULUISecond Hand in stare buna , curate, usor crapat cel de la . Vanzare permanenta de stalpi pentru gar mai multe mii de bucati sunt puse. FABRICA DE GARDURI, PLASA DE SARMA, STALPI DE BETON – KOTAJ Execut si vand stalpi de beton armat otel beton si vibropresat, destinati imprejmuirilor . Un gard cu stalpi din teava adanc ingropati si betonati la baza,sarma.


Spalierii au fost second hand la lei buc(pusi la distanta de m). Stalpi pentru gard la preturile cele mai mici doar la vindem-ieftin. Stalpi gard de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Clocitoare electrica second hand CLEO, clocitoare second hand de vanzare la pret mic, clocitori second hand la preturi.

Căutari referitoare la gard electric second hand. Plasa impletita stalpi de beton constructie gard. ConstructiiProduse metalurgiceTeava rotunda si profil teavaSTALP GARD ROTUND 2. Vand foreze pentru a face gauri pentru stalpi de gard sau pentru orice altceva,gauri in pamant bun si. Importator direct stalpi metalici reglabili second hand - vindem din stoc.


Constructii garduri din panouri de lemn fixate pe stalpi de metal.