luni, 26 aprilie 2010

Pahare miri sampanie

Pahare pentru miri, nasi, socri, domnisoara si cavalerul de onoare. PAHARE DE SAMPANIE MIRI, pahare de sampanie miri, pahare de sampanie nunta, pahare miri si nasi,pahare miri pret, pahare de nunta . Modele gravura pahare; Pahar decorat nunta fundita ivoire.

Pret Ron set; Pahare sampanie miri si nasi. Set Pahare sampanie pentru miri si nasi imbracate in dantela alba, neagra, roz, . Alege un model de pahare de sampanie pentru nunta voastra din Sibiu, si ciocniti pentru un viitor stralucit impreuna!


Fie ca te gandesti la o seara romantica sau chiar la nunta ta, acest set de pahare de sampanie se va potrivi de minune!

Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Cupe suport pentru paharele de sampanie dedicate in special mirilor. Cupele sunt accesorizate manual prin imbinarea a doua tehnici : kanzashi si quilling. Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante si admirate elemente. Pahare miri din cristal pictate cu fluturi.


Pahare miri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Set pahare pentru sampanie rosii cu inimioare si dantela. Set pahare pentru sampanie cu tull alb si dantela mov.

Paharele de sampanie pentru miri personalizate sunt un cadou excelent pentru nunta. Lucrate individual intr-un stil vesel si plin de personalitate aceste pahare . Pretul de 1RON este pentru intreg setul de pahare (miri + nasi) - in cazul in care doriti o singura pereche pretul scade la jumatate.


Copacul vietii Sampanie Paharele se vand in seturi de bucati. Pentru ca perechea de pahare de sampanie personalizate are un pret absolut.


Paharele gravate pentru miri au devenit in ultima vreme un must pentru . Pahare de sampanie gravate manual cu diferite modele dupa preferintele. Pahare miri - gravura monograma sau numele mirilor, model porumbei si data . Descoperiti pahare de nunta la preturi reduse (produse).


Accesorii de nunta cu pene pentru nunta - pahare sampanie cu pene sau flori naturale.