vineri, 16 aprilie 2010

Sudura tig aluminiu

Am vazut explicatii cum ca wig este pentru otel si tig pentru aluminiu; nu e asa! Scopul este de a usura indepartarea filmului de oxid de aluminiu (Al2O3) prezent .

Sudura aluminiu - Stie cineva metode de sudat aluminiu? Gas Tungsten Arc Welding (GTAW) is frequently referred to as TIG welding.


Există diferențe între oțel și aluminiu, care fac de obicei, trecerea de la sudarea otelului la sudarea.

Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Suduri profesionale pentru materiale din aluminiu. Tehnologie Wig pentru sudarea elementelor din aluminiu. Metcon Instal SRL ofera o gama completa de aparate de sudura TIG WIG AC DC, aparate de sudura profesionale, aparate de sudura aluminiu si aparate de . TIG poate fi utilizat la sudarea aluminiu, cupru, titan etc.


Acest proces este ideal pentru manipularea suduri . Suduri la tevi de aluminiu, conducte cu grosimi ale peretelui de pana la mm, table de. Chiar daca multe metale sunt sudate cu ajutorul procedeului WIG, metalul sudat WIG cel mai des este aluminiul. In special piese de aluminiu de grosimi mici. Aparat de sudura Edon Pulse TIG 200a AC- DC Sudura aluminiu.


Aparate de sudura TIG - WIG tip invertoare AC-DC pentru sudare aluminiu si oteluri in mediu de gaz protector argon, corgon, co2. Materialul cel mai des folosit in procesul de sudare WIG este aluminiul. Cu ajutorul acestui proces de sudare se lucreaza cu piese de aluminiu.


TEHNOLOGIA SUDĂRII WIG(TIG) - tehnica mecanica document online, dezbatere in.