miercuri, 7 aprilie 2010

Statusuri intelepte

Statusuri cu sens si statusuri filosofice. Categorie destinata celor care cauta un citat filosofic sau un gand intelept - pagina 11. Prietenia este relaţia dintre mână şi ochi.

Citate, vorbe intelepte, aforisme, statusuri, toate intr-un singur blog. Eugene Gladstone O Neill; Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara.


Un om intelept primeste mai mult de la dusmanii lui decat un om . Un proverb, o vorba inteleapta, un gand din care picura intelepciune.

Gina Jan 3 10:27PM Unde stãpâneste dragostea, nu existã. Eu iti dau cuvinte intelepte: ubeşteadânc şi cu pasiune. S-ar putea să te rănesti, dar e singura cale de a trăi o viaţă completă. Infidelitatea afecteaza increderea intr-un cuplu si compromite fericirea. Iata cele mai intelepte citate despre tradare. Omul intelept nu spune tot ce gandeste, dar ce spune,.


Statusuri De viata pentru facebook, messenger. Exista cuvinte care ne fac sa privim viata in alt fel, care pur si simplu schimba perspectiva. Iata aici o colectie de citate despre viata ce sunt.


Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani. Prietenii il invata ce trebuie sa faca, iar dusmanii il obliga sa faca ce trebuie. Unii oameni sunt atat de incantati de sfatul meu incat il scriu pe ziduri in loc sa-l foloseasca. Statusuri de dragoste, triste, noi, cool, DN smechere, avatare, messenger. Nu te avânta în valurile dragostei pâna nu-i cunosti adâncimile. Ochii nu gresesc daca mintea conduce ochii.


Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre dragoste. Vezi aici colecția specială cu cele mai frumoase citate celebre despre prietenie. Crează-ți acum propria listă de citate de dragoste favorite.


Sunt statusuri de tristete, statusuri emotionante, statusuri pentru prieteni… toate statusuri cu vorbe intelepte, citate de omanei celebri. O femeie cu adevărat înţeleaptă e aceea care ştie să rămână cinstită şi senină, secondându-şi soţul.