luni, 12 aprilie 2010

Pastile de curatat fantana

Curăţaţi fântâna de obiecte străine nămolul acumulat. Murdăria şi nămolul din fântână se înlătură într-o fosă cu adîncimea de m, amplasată la distanţa nu . Tratarea apei din fantana este, in general, un proces simplu, care va.

Imi poate spune si mie cineva ce se poate folosi pentru curatarea (limpezirea, dezinfectarea) unei fantani cu apa tulbure - solutii, pastile, . PERIODICA a PERETILOR: (REZERVOARE, PISCINE, FANTANI,etc.) Stergere cu solutie 1tb. Dezinfecţia se face după ce fântâna a fost curăţată, când apa a ajuns din nou . Cei care stati la curte si aveti fantana , ce stiti ca se pune in apa pentru a o curata ?

Noi am scos toata apa, am pus ceva pastile date de . Consumati apa numai din surse sigure, fantani. Norme de igienă pentru fântâni m_rblice şi individuale`. Inhalare: Duceţi persoana afectată de aerosolii produsului la aer curat. Pana la dezinfectarea fantanii se determina volumul apei in ea in metri cubi, prin pr odusul suprafetei sectiunii (m2) si adancimea coloanei de apa. Curatare apa de putpostăriMar 2015Apa durapostăriDec 2005Mai multe rezultate de la forum.


După curăţarea şi dezinfectarea pereţilor fîntînii aşteptaţi umplerea ei cu apa pînă la nivelul obişnuit. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PRODUSE INTRETINERE APA PISCINE.

Mai bine de din cele peste 1de fantani afectate de inundatii au fost deja dezinfectate şi curăţate de angajaţii Primăriei Mileanca. Pentru dezinfecţie, fântâna se goleşte şi se curăţă, după care se lasă până se umple cu apă şi se calculează volumul acesteia. Se aplică pe suprafeţele curăţate în prealabil prin pulverizarea produsului în cazul.


Produsul se aplica numai pe suprafete curata si bine clatite, fara urme. Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie curata. Cate pastile trebuie sa administram dupa curatirea unei fantani ?