joi, 15 aprilie 2010

Matrita faguri

Am primit o chestie curioasa, parese o matrita de facut faguri;. Iul 2014presa faguri manualapostăriIan 2011Mai multe rezultate de la forum.


Aici găsiți lista de anunturi apicole din categoria Presa Faguri de pe BursaMierii.

Presa pentru faguri Dimensiuni faguri: 420mm x 2mm Formele celulelor sunt din silicon. Mod de folosire: Presa se conecteaza la . PRESA PENTRU FAGURI DADAND racita cu apa.


Vand foite de faguri artificiali, din ceara naturala, sterilizata la 1grade Celsius, fara adaos de.

Vand presa pentru faguri artificiali dadant. Vand presa de faguri manuala din argint industrial veche. Produse piata - alimentatie Miere - Produse apicole. Se foloseste placaj de podea antialunecare si silicon rezistent termic de cea mai buna. Semi matrita faguripostăriMai 2016Faguri de poliuretanpostăriIul 2014presa de faguri din siliconpostăriDec 2011presa de faguripostăriOct 2007Mai multe rezultate de la forum-discutii. Cu ajutorul presei se obţine foaia de fagure.


Cei doi cilindri de aluminiu acţionaţi manual, respectiv electro-mecanic, imprimă hexagoane pe foaia de fagure.

In fotografiile de mai jos as vrea sa va arat cum se lucreaza cu presa manuala de faguri. Pentru a realiza faguri cat mai reusiti sunt necesare . Parafina si situatii intalnite in apicultura care se datoreaza.


Am primit o chestie curioasa, parese o matrita de facut faguri; se compune din parti independente, o tavita cu forme hexagonale pe interior . Semi matrita faguripostăriMai 2016matrita din silicon pentru faguripostăriSept 2013presa faguri manualapostăriIan 2011Mai multe rezultate de la forum. Vindem faguri artificiali din ceara de albine.