miercuri, 28 aprilie 2010

Cora bucuresti

Navigheaza prin zeci de mii de produse si alege produsele dorite! Poti ridica cumparaturile in minute sau iti sunt livrate direct . Acum, livrare la domiciliu si serviciul coradrive disponibile in tot.

Comenzile online sunt disponibile doar pentru Bucuresti, Ilfov si Constanta! Informatii despre magazinele si centrele de vanzareCora din Bucuresti.


Programul de lucru, telefon, harta si promotiile in curs pentru a gasi magazinele Cora din . Cele mai bune oferte de catalog Cora din Bucuresti, Bulevardul Iuliu Maniu, nr.

Sector Bucuresti: descopera toate produsele la reducere, promotiile Cora . Fii la curent cu preturile mici la electrocasnicele din Cora Lujerului Bucuresti! In Cora Lujerului Bucuresti gasesti articole de dormitor la oferta. Cataloage noi, promotii, reduceri si oferte in judetul Bucuresti la hypermarketuri cora. Cele mai bune preturi si cele mai cautate.


Produsele tale favorite, la un pret avantajos in Cora Pantelimon! Cataloagele Cora Pantelimon iti vor dezvalui ultimele oferte, informatii despre locatie si. Adresa: Centrul Comercial Cora Lujerului, Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. Magazin Cora Lujerului, Dealer Vodafone Bucuresti.


Hipermarket Lujerului, Bucuresti, Bucuresti.