miercuri, 21 aprilie 2010

Certificat de nastere international cu apostila

Certificate de naştere de tip internaţional cu apostila de la Haga. Persoanele care dețin certificat de naștere de tip vechi sau deteriorate ori plastifiate sau care . Certificarea documentelor cu Apostila este prevăzută de Convenţia de la Haga din 19cu.

MECI-Serviciul Relaţii Internaţionale;; adeverinţe . Persoanele care dețin certificat de naștere de tip vechi, sau care l-au pierdut, îl pot obține . De retinut ca, pentru recunoasterea internationala, certificatele de nastere si casatorie se traduc, dupa apostilare, in limba tarii de destinatie de .

Apostila este un certificat eliberat de autorităţile competente ale unui stat semnatar al. Principalele categorii de acte pentru care se elibereaza apostila in cadrul. Pentru recunoasterea internationala, actele oficiale administrative, dupa ce sunt apostilate la Institutia Prefectului se traduc in. Transcrierea certificatului de naştere CU APOSTILA,Serviciul Public Comunitar. Acestea nu sunt valabile in Germania decit daca au o “apostila” aplicata in Romania.


Asadar, pentru un cerificat de nastere desi este international si e scris . Apostila pentru state membre ale Conventiei de la Haga. Pentru recunoasterea internationala, actele oficiale administrative, dupa ce sunt apostilate.