luni, 12 aprilie 2010

Motocultor apollo 750 dedeman

Motocultor Apollo 7la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Motosape cu motor termic.


Motocultor Pro Series 75 CP + roti cauciuc, plug, rarita.

Modelul de motocultor Apollo 7este un produs performant pentru agricultura si gradinarit. Vezi ce iti aduce acest motocultor cu roti . Motocultor Apollo 77CP în timpul rodajului.

DEDEMAN MOTOCULTOR redescopera dragostea. MotosapeMotosapa Apollo 7+ set accesorii. Magazine şi preţuri - Motosape O-Mac Apollo 7de la 99RON! Apollo750) Producator: O-Mac Model: Apollo 7Descriere Motocultor semiprofesional . Va oferim motocultoare la cele mai accesibile preturi. Noile motocultoare Appolo sant cele mai bune de pe piata raport calitate pret.


Vreau sa acizitionez o motosapa si ma inclin spre APOLLO 7, va rog sa va dati cu. Cei din Dedeman trebuiau sa faca proba pe loc.

Este vorba de utilaje și scule de grădină, drujbe, tractoare, motocultoare etc. Sediul firmei care importă toate aceste scule se află pe strada . De ceva timp ma gandesc sa imi cumpar un motocultor. Motocultorul Apollo 1de 7CP, are un super preț și o reducere de ! Oferte n noul catalog Dedeman pentru luna Martie 2014: motosapa Gigant.


Starsem 99lei; motocultor Apollo 7+ . Cumpara Motosape si motocultoare de la eMAG la preturi avantajoase. Hecht 7Motocultor 7W, latime de lucru cm. Pachet Motocultor Kawasaki cp roti cauciuc,cupla,tansport.


Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole.