joi, 15 aprilie 2010

Suport hartie bucatarie cu ventuze

Datorita ventuzei super puternice cu care este prevazut acest suport, veti putea fixa usor si rapid oriunde pe peretele bucatariei, rola de prosoape de hartie, atat . Rola de hartie pentru bucatarie va fi mereu la indemana gratie acestui suport cu ventuza. Avantajul acestui suport este ca poate fi mutat oriunde doriti sa-l fixati .

Rola de hartie pentru bucatarie va fi mereu la indemana gratie acestui suport. Avantajul acestui suport este ca poate fi mutat oriunde doriti sa. IKEA - STUGVIK, Suport hârtie cu ventuză, , Cu ventuze; aderă la suprafeţele.


Suport hartie de bucatarie cu ventuza - Rola de hartie pentru bucatarie va fi mereu la indemana gratie acestui suport cu ventuza.

Suport rola hartie bucatarie cu ventuza - Datorita ventuzei super puternice cu care este prevazut acest suport, veti putea fixa usor si rapid oriunde pe peretele . Suport bucatarie cu ventuze - Dimensiuni: 26×1 5×cm. Suport hartie igienica DM2cu aparatoare si ventuze la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria .