luni, 3 mai 2010

Usa vizitare cos fum

Capac beton pentru terminatie cos fum 27x27xcm Date tehnice Din beton Dimensiuni: 27xcm Inaltime: cm . Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria COSURI DE FUM . Aceste elemente sunt foarte rezistente datorita aditivilor speciali si a insertiei de fibra.

Elementele cu usitele vizitare sunt realizate dintr-o singura piesa, obtinuta . Compania noastra recomanda montarea a elementi cu usa vizitare dupa cum urmeaza: unul la baza cosului de fum iar al doilea spre partea finala a hornului. Usa de vizitare a cosului de fum (120x180mm) este parte a acestuia, avind scopul de intretinere a cosului pentru mentinerea sigurantei in utilizare. Elementul cu portita de inspectie din otel cu perete dublu, izolat termic , se aplica in partea de jos a fiecarui cos de fum; este necesar pentru inspectie periodica .

Utilizati pe cat posibil un cos de fum din otel inoxidabil, cu perete dublu, prevazut cu colector de condens si usa de vizitare. Usa vizitare din Tubulaturi Ventilatie Cosuri de Fum de la importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.