miercuri, 1 iulie 2009

Mobilier medical inox

Doua blaturi de inox Cadru si manere din inox Role de cauciuc pe rulment sertar inox adancime sertar: cm inaltime sertar: cm conditii foarte avantajoase . Compania MEDGRUP , executa mobilier medical si aparatura medicala , calitatea. Masa pentru instrumente cu blaturi din inox folosita in cabinete si clinici medicale.

Putem dota in intregime un cabinet medical, conform normelor imouse de MS. Masuta instrumentar din inox, mobila cu sau polite. Mobilier medical, aparatura si produse tehnico-medicale. Dimensiuni: 90x60xcm, Greutate: Kg Masa inox mobila cu roti din care cu frana cu un .

Magazinul nostru online Tehnica Medicala va prezinta cele mai de calitate mobiliere. Masa inox cu sertar pentru instrumentar medical. Constructie compusa din: cadru metalic vopsit in camp electrostatic. Descoperiti produse din sectiunea Mobilier Medical de la Filaro: Pat spital Inox, Carucior inox cu doua sertare suprapuse, Oradea - Oferta vanzare. Containere pentru sterilizare, accesorii otel inox si mobilier de uz medical.


Din 19activam in Bucuresti ca o filiala a companiei grecesti . Masa inox mobila cu roti cu diametrul de cm-din care cu frana. Este destinata salilor de operatie pentru . Canapele consultatie inox,mese tratamente inox,stativ perfuzie inox.

Mobilier medical inox updated their cover photo. Mobilier medical realizat din materiale de calitate superioara.


Mobilier Medical Divers: Masa Infasat, Stativ Perfuzii, Masa Inox . Canapea consultatii cabinete medicale TM 10NOU -. Canapea consultatie si masaj MC3- -are cadru din inox si este prevazuta. Mobilier inox Mobilier medical description.