miercuri, 22 iulie 2009

Cablu alimentare pompa submersibila

Ce cablu pentru pompa submersibila vei monta pentru racordarea. Buna ziua, Am o pompa submersibila la care este conectat un cablu de vreo m cu fire, vreau sa stiu la ce se folosesc cele fire. La cumpararea unei pompe submersibile constatam ca aceasta este echipata cu un cablu de alimentare cu energie electrica qvqnd lungime de circa - 20m, .

Kitul de conectare asigură o bună continuitate a cablurilor de alimentare, semnal si. CABLURI DE ALIMENTARE PENTRU POMPE SUBMERSIBILE. CERTIFICATE PENTRU UTILIZARE ÎN APĂ POTABILĂ.


Cablurile electrice H07RN-F sunt cabluri care au o gama vasta de aplicare.

In principal sunt folosite in industria producatoare de pompe si sisteme de pompare. Pentru instalatii fixe, pentru alimentarea componentelor instalatiilor de ridicat si . Cum se monteaza o pompa submersibila intr-un foraj de alimentare cu apa ? Super oferta la Kit prelungire cablu electric pompa submersibila. Cu ajutorul acestui kit se prelungeste cablul electric la o pompa submersibila.


Cablu de alimentare: m H05RN-F - Funcþiei ON : aprox. POMPA SUBMERSIBILA PENTRU APA MURDARA EINHELL RDP 7535 . CABLU SUBMERSIBIL de alimentare pompe submersibile - Cablu submersibil de alimentare folosit pentru pompe submersibile monofazice si trifazice.

Kit prelungire cablu electric pompa submersibila. Alimentare cu apa din put de la o adancime mai mare de metri. In general pompele submersibile vin din fabricatie cu cablu electric numai de m, atunci .