joi, 23 iulie 2009

Proiect casa 4 dormitoare fara etaj

O casa fara etaj cu dormitoare - proiect detaliat cu poze. Modelul de casa despre care mi-am propus sa vi-l arat astazi este unul potrivit pentru familiile de 4 . Dispune de dormitoare şi două băi, iar terasa se poate extinde în funcţie.

Aceste case fara etaj cu dormitoare imbina perfect spatii cu utilitate. O casa cu dormitoare este una mare, in cele mai multe cazuri o locuinta cu mansarda sau etaj.


Proiecte de case pentru familii cu trei membri mici. Casa de astazi este potrivita unei familii cu 4-membri si este o piesa arhitectonica din zilele noastre care a fost conceputa plecand de la ideea unei case de vis .

Proiect de Casa Ieftina Cod 11Parter Camere. Casa parter si etaj mansardat cu patru dormitoare EM165. Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM177. In varianta de proiecte de case fara etaj cu dormitoare nu este nevoie ca toate cele dormitoare sa fie la fel de mari.


Proiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu autorizatie, structuri, instalatii.